Eläkeselvityksen laatiminen

Tekemämme eläkeselvitys tarjoaa lähtötiedot sen arvioimiseksi, olisiko oma eläkesäätiö tai –kassa työnantajalle tehokkaampi vaihtoehto.

Kokonaispalvelu

  • Oma eläkesäätiö tai eläkekassa tarjoaa joillekin työnantajille selkeästi työeläkeyhtiötä kilpailukykyisemmän mallin hoitaa yrityksen eläkeasiat. 
  • Kokonaispalvelumme kattaa ”avaimet käteen” -periaatteella yrityksen oman eläkesäätiön koko hallinnoinnin, säätiön perustamisesta kaikkiin juokseviin toimintoihin. Työnantajan tarvitsee ainoastaan tehdä päätös eläkesäätiön perustamisesta. 

 

 

 

Eläkeoptimointi

  • Suomalaisen työeläkejärjestelmän sääntelyverkko ja terminologia ovat erittäin monimutkaisia, mikä tekee työnantajan edunvalvonnasta keskivertoyritykselle haasteellista.
  • Eräiden arvioiden mukaan jopa 40% eläkejärjestelmän varoista ei kerrytä työnantajille alennuksia tai asiakashyvityksiä työeläkeyhtiössä. Näitä päättyneitä vakuutuksia voi tyypillisesti syntyä etenkin yrityskauppojen yhteydessä tai työeläkeyhtiötä vaihdettaessa. Päättyneet vakuutukset eivät myöskään kerrytä asiakashyvityksiä.
  • Eläkeselvityksessä Eskon asiantuntijat selvittävät valtakirjalla työnantajan puolesta mahdollisuudet kasvattaa nykyisen eläkepalveluntarjoajan alennuksia/asiakashyvityksiä ja välttää sudenkuopat esim. yrityskauppatilanteessa.